Inloopavond maandag 6 maart

Op maandag 6 maart is er in de pop-up van de bewonersvereniging Lusthofkwartier (Lusthofstraat 59) een inloopavond voor contactpersonen/blokhoofden en woningeigenaren van onderzoeksblokken waar nog geen blokhoofd bekend is. U bent van harte welkom tussen 19 en 21 uur.

Loopt u, als blokhoofd of woningeigenaar binnen het Lusthofkwartier, ergens tegenaan of heeft u vragen over bepaalde stappen? Kom dan langs voor een kopje koffie zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing of antwoorden.

Het activeren van uw buren kan een lastige klus zijn. Wij kunnen u helpen om uw buren de noodzaak van funderingsonderzoek in te laten zien. Ook als u al verder bent in het traject kunnen wij concrete handvatten aanbieden waarmee u de volgende stap kan zetten.

Kom langs met uw vragen en ideeën. Wij zitten maandag 6 maart voor u klaar!